Ook schaatsers Team LottoNL-Jumbo fietsen op Bianchi

De topschaatsers van Team LottoNL-Jumbo werken vanaf nu hun fietstrainingen af op een Bianchi. Het Italiaanse fietsenmerk en de equipe van coach Jac Orie hebben een overeenkomst voor 1 jaar getekend.

De wielersectie van Team LottoNL-Jumbo rijdt al enkele jaren met volle tevredenheid op Bianchi, waardoor het een logische stap is dat ook de schaatsers met hetzelfde materiaal gaan werken. "We zijn heel tevreden met deze nieuwe samenwerking’’, zegt Orie. "Het zijn hartstikke mooie fietsen waar onze schaatsers veel plezier aan gaan beleven. Het is een topkwaliteit, waardoor we ook het maximale uit onze fietstrainingen kunnen halen."

Ook Maurice Jacobs kijkt uit naar de samenwerking: "Bianchi is enorm trots om de nieuwe partner te zijn voor alle schaatsers van Team LottoNL-Jumbo. Bianchi  gelooft dat het frame het hart is van de fiets en investeert continu in materiaaltechnologie, met als doel de beste fietsen in de wereld te produceren. Met een ervaring van 130 jaar zal Bianchi alle schaatsers gaan voorzien met de OltreXR2, uiteraard in de kenmerkende Celeste-uitvoering."

De schaatsploeg Team LottoNL-Jumbo is inmiddels weer begonnen met de trainingen in de voorbereiding op het seizoen 2015/2016. Momenteel verblijft de ploeg in Portugal voor de tweede trainingsstage van het jaar.

Related updates