De ideale samenwerking voor een drukke topsporter

Personal Car Lease is al meerdere jaren sponsor van de schaatsploeg Team LottoNL-Jumbo. Dankzij Personal Car Lease kunnen alle schaatsers en stafleden comfortabel van en naar wedstrijden reizen in de auto’s die aan hen ter beschikking zijn gesteld. 

Christian Boelen, algemeen directeur Personal Car Lease is al lang betrokken bij het reilen en zeilen van de ploeg: “De samenwerking gaat terug naar de Control ploeg. Control was een grote klant van ons en vroeg of wij een bijdrage konden leveren aan de sponsoring. Dat hebben wij gedaan door auto’s te leveren. Zodoende leer je het team steeds beter kennen: de schaatsers, Jac. Je raakt erbij betrokken en kent het reilen en zeilen van het gehele team. Het is een mooie ploeg, de samenwerking is fantastisch en ook onze klanten vinden het leuk!"

“Ik ben zeker een groot schaatsfan en ben aanwezig bij alle wedstrijden die in Nederland verreden worden. Dit seizoen kijk ik het meeste uit naar hoe de schaatsers zich gaan ontwikkelen, vooral Kjeld Nuis. Ik ben ook benieuwd naar hoe Jan Smeekens herstelt, ik hoop dat hij er volgend jaar weer bijstaat!”
 

Ook coach Jac Orie is uiterst content met de samenwerking: “We zijn als Team LottoNL-Jumbo ontzettend trots op onze samenwerking met Personal Car Lease. We beschikken over ruime Mercedessen die alle ritjes naar de ijsbaan, maar ook de reizen naar bijvoorbeeld Inzell of Erfurt een stuk relaxter maken. Een lange reis is voor niemand goed. Als het dan toch moet gebeuren, dan scheelt dat wel als je dat in een goede auto kan doen.''

Naast het comfort van altijd een uitstekende auto ter beschikking hebben, levert PCL een uitstekende service in het onderhoud. Eén telefoontje bij een defect, of voor het wisselen van de zomerbanden en het wordt geregeld. Ideaal voor de drukke topsporter!

Jac: “De service van Personal Car Lease is van wereldklasse. Welk probleem we ook ondervinden; na 1 telefoontje wordt alles uit onze handen genomen. Of het nou een kras in de voorruit betreft of een versleten winterband. En dat is ideaal voor een topsporter, die het liefst 24 uur per dag met zijn sport bezig is. Op die manier draagt Personal Car Lease zeker zijn steentje bij aan onze successen.''

Related updates