Team LottoNL-Jumbo en M Line verlengen partnership

”Onze sporters zijn zeer tevreden over de producten en daarnaast is het mooi dat zo’n A-merk zich aan onze ploeg verbindt.”

Team LottoNL-Jumbo en M Line hebben hun partnership met nog eens twee jaar verlengd. De matrassenfabrikant ondersteunt de schaatsers en wielrenners al sinds 2014 bij hun nachtrust en zet die samenwerking voort tot eind 2018.

M Line levert niet alleen producten, maar investeert ook bijvoorbeeld in een wetenschappelijk onderzoek naar het effect van de zogenoemde ‘powernap’. Daarnaast zorgt het bedrijf uit Uden ervoor dat de wielrenners gedurende de Tour de France, Giro d’Italia en Vuelta elke dag op hun eigen M Line-matras kunnen slapen. Tijdens deze drie weken durende rondes rijdt een ‘matrassenbus’ met de ploeg mee en worden de matrassen neergelegd in het hotel en een dag later vervoerd naar de nieuwe slaaplocatie.

“Voor atleten is de nachtrust zeer belangrijk en daarom hebben we ook zo’n intensieve samenwerking met M Line. Het bedrijf probeert ons zo goed mogelijk te faciliteren, waardoor we al jarenlang een uitstekend partnership hebben”, zegt Richard Plugge, algemeen directeur van de wielertak van Team LottoNL-Jumbo.

“We zijn dan ook blij dat we deze samenwerking kunnen continueren”, vult zijn collega van de schaatsploeg, Jac Orie, aan. ”Onze sporters zijn zeer tevreden over de producten en daarnaast is het mooi dat zo’n A-merk zich aan onze ploeg verbindt.”

Jaap Westland, directeur van M Line, is trots dat de samenwerking wordt voortgezet: “Het is fijn dat het team weer kiest voor de nachtrust op onze M Line-matrassen om hun sportieve prestaties te ondersteunen. De nachtrust is op deze manier een onderwerp waar ze zich geen zorgen over hoeven te maken. We hopen in de komende jaren weer een steentje bij te kunnen dragen in mooie sportmomenten en overwinningen.”

Related updates