Team LottoNL-Jumbo schaatsen tekent contract met Polar

Team LottoNL-Jumbo schaatsen heeft dinsdag een 1-jarig contract met Polar ondertekend. De producent én mondiale marktleider op het gebied van hartslagtechnologie zal de formatie van coach Jac Orie en kopman Sven Kramer voorzien van Polar-hartslagapparatuur, inclusief optimale ondersteuning.

Team LottoNL-Jumbo schaatsen staat bekend om zijn innovatieve aanpak, onder leiding van bewegingswetenschapper en succescoach Jac Orie. De equipe doet al jaren geen enkele training meer zonder hartslagtechnologie en de daaruit vloeiende data zijn voor Orie en zijn begeleidingsstaf cruciaal voor het opstellen en analyseren van de individuele trainingsschema’s.

Jac Orie, Team LottoNL-Jumbo schaatsen: ,,Voor mij is trainen met hartslagmeting cruciaal voor optimale trainingssturing. Polar heeft zich bewezen als een betrouwbaar, innovatief en gerenommeerd merk en daarom ben ik dan ook trots dat Polar Official Supplier van Team LottoNL-Jumbo schaatsen wordt.’’

Sander Werring, Managing  Director Polar: Nederland ,,De passie voor trainingsinformatie en de onverzettelijke wil om sporters te begeleiden om ze sterker, fitter, sneller en de beste te laten worden is wat Polar deelt met het team van Jac Orie. Met de Polar V800 trainingscomputer in combinatie met onze Polar Flow App zijn we van mening dat we een extra 'sparringspartner' aan het team hebben toegevoegd. We zijn trots op de samenwerking met TeamLottoNL en wensen ze veel prijzen toe."

Related updates