Tolhoek naar Team LottoNL-Jumbo

Antwan Tolhoek versterkt Team LottoNL-Jumbo met ingang van het seizoen 2017. De Nederlander stapt over van Team Roompot Oranjepeloton en tekent voor twee jaar. Team LottoNL-Jumbo ziet Tolhoek als een wielrenner met veel potentie.

 

“Antwan Tolhoek is een jonge renner in ontwikkeling”, zegt technisch directeur Nico Verhoeven. “Hij komt uit de schaats- en skeelerwereld en fietst pas een aantal jaren. Dat zorgt ervoor dat hij perfect past in onze filosofie om jong talent op te leiden naar het hoogste niveau. In Oostenrijk en Zwitserland heeft hij dit seizoen bovendien al laten zien hoeveel hij in zijn mars heeft.”

 

Vertrouwen

“Ik ben super blij dat ik de volgende stap in mijn carrière bij Team LottoNL-Jumbo zet”, geeft Tolhoek aan. “De ploeg staat als een huis en het plan dat er voor mij ligt, staat mij aan. Ik kom vanuit een omgeving waarin ontwikkeling centraal staat en de visie en begeleiding waarmee Team LottoNL-Jumbo mij wil opleiden, geeft vertrouwen. Robert Gesink en Steven Kruijswijk hebben ook vanuit de jeugd de weg naar de top gevonden bij dit team. Het is mijn droom om grote rondes op World Tour niveau te rijden en die wil ik bij Team LottoNL-Jumbo najagen. Ik wil verder groeien als renner.”

Related updates