Zaterdag: Team LottoNL-Jumbo fandag

Het grootste gedeelte van de fandag gaat binnen plaatsvinden, dus het maakt niet uit wanneer het eventueel regent.

Zaterdag staan de Team LottoNL-Jumbo fandag én 'De 6e van Lotto' op het programma. Op Sportcentrum Olympos in Utrecht is 's ochtends eerst de start van de laatste toertocht van de Lotto. Fiets 75 of 120 kilometer door Utrecht, vergezeld door Team LottoNL-Jumbo renners. 


Vanaf 12:00 tot 16:00 uur is er van alles te doen bij onze fandag, waarbij het volledig om het wielrennen en onze renners draait. Niemand gaat naar huis zonder op de foto te zijn gegaan en een handtekening te hebben gescoord van Robert Gesink, Bram Tankink, Laurens ten Dam en de rest van de Team LottoNL-Jumbo renners. 


Naast die foto’s en handtekeningen zijn er ook heel veel verschillende actieve dingen te beleven. Zo nemen wij iedere grote ronde altijd onze eigen matrassen mee voor de renners. Dat is een hoop gesjouw en wij willen wel eens weten of er ook Team LottoNL-Jumbo fans aanwezig zijn die in recordtempo een matras van de ene naar de andere plek kunnen brengen. 


Ben je iets technischer ingesteld en weet je precies hoe een fiets in elkaar zit? Dan is juist de wedstrijd achterwiel verwisselen iets voor jou. De persoon die aan het eind van de dag het snelst zijn wiel heeft verwisseld kan een mooie prijs verwachten. 


Mocht je daar nou helemaal geen verstand van hebben, staan onze mechaniekers voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Ze zijn namelijk bezig met het monteren van tijdritfietsen, het wassen van gewone fietsen, onderhouden van verschillende onderdelen en jij mag ze daar alles over vragen. Misschien hebben ze wel de gouden tip om alsnog mee te doen aan de wedstrijd achterwielverwisselen. 


Ook voor de personen die iets minder actief zijn ingesteld is er genoeg te doen. Denk daarbij aan het ‘petje op, petje af’ spel. Het publiek krijgt vragen gesteld door een van onze renners. Die vragen worden beantwoord door middel van het op- of afzetten van een petje. De persoon die als laatste overblijft, maakt kans op een gesigneerd shirt.  


Die shirts zijn overigens ook ieder uur te winnen bij de trekking van de Lotto. Zij hebben namelijk hun officiële trekkingsmachine meegenomen, waardoor er meerdere prijzen zijn te winnen. 


Naast deze, en nog veel meer andere activiteiten, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om tegen zeer scherpe prijzen officiële Team LottoNL-Jumbo producten aan te schaffen. Dat gaat van sleutelhanger, tot Bianchi Oltre XR. 


Doorlopend programma:

 

  • 12:00 uur:                    Opening fandag
  • 12:15 - 12:30 uur:        Lotto trekking met Jos van Emden
  • 12:30 - 12:45 uur:        Petje op, petje af quiz met Bram Tankink
  • 13:30 - 14:00 uur:        Presentatie over training en innovatie, door bewegingswetenschapper en trainer Mathieu Heijboer (Speciaal voor onze FANS)
  • 14:00 - 14:15 uur:        Lotto trekking onder leiding van Wilco Kelderman
  • 14:15 - 14:30 uur:        Petje op, petje af quiz met van Sep Vanmarcke
  • 14:30 - 15:00 uur:        Presentatie door Merijn Zeeman over hoe de coaching bij Team LottoNL- Jumbo werkt. (Speciaal voor onze FANS)
  • 15:00 - 15:15 uur:        Lotto trekking met Laurens ten Dam
  • 15:15 - 15:30 uur:        Petje op, petje af quiz met Robert Gesink
  • 15:45 - 16:00 uur:        Afsluiting van de fandag, door middel van een persconferentie waarbij                                             iedereen vragen kan stellen aan onze renners. 
 
Er is heel de dag een doorlopend programma waarbij er vragen kunnen worden gesteld aan onze voedingsdeskundige, chefkok, verzorgers, mechaniekers en alle andere medewerkers. 


Het grootste gedeelte van de fandag gaat binnen plaatsvinden, dus het maakt niet uit wanneer het eventueel regent.

Related updates